PMP: Omagiu ostaşilor români care au susţinut, de-a lungul istoriei, poporul român!

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a ţinut să aducă, duminică, un omagiu ostaşilor români care au susţinut, de-a lungul istoriei, poporul român cu ocazia Ziuei Veteranilor.

94 afișări
Imaginea articolului PMP: Omagiu ostaşilor români care au susţinut, de-a lungul istoriei, poporul român!

PMP: Omagiu ostaşilor români care au susţinut, de-a lungul istoriei, poporul român!

”Primul Război Mondial s-a încheiat la 11 noiembrie 1918, dupa aproape patru ani şi jumătate de lupte tragice. Armistiţiul semnat într-un vagon de tren, acum exact 100 de ani, a reprezentat în istoria Europei, sfârşitul a patru imperii: german, austro-ungar, otoman şi ţarist, dar şi crearea premiselor pentru înfăptuirea Marii Uniri a tuturor românilor, de la 1 Decembrie 1918”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El subliniază că, în plan naţional, duminică este Ziua Veteranilor, ziua militarilor Armatei României moderne care au participat la misiuni în străinătate după 1990.

”Sunt aproximativ 45.000 cei care au reprezentat România cu onoare în Afganistan, Irak, Balcanii de Vest ori în alte misiuni din Africa. Dintre ei, 29 de militari au căzut la datorie, iar alţi peste 180 au fost răniţi în misiunile executate în teatrele de operaţii. Omagiu ostaşilor români care au susţinut, de-a lungul istoriei, poporul român!”, a conchis liderul PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici