PNL a depus moţiunea simplă "Programul Băsescu - PDL, curbe de sacrificiu pentru români"

Viceliderul grupului parlamentar al PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că PNL a pregătit moţiunea simplă "Programul Băsescu - PDL, curbe de sacrificiu pentru români".

23 afișări
Imaginea articolului PNL a depus moţiunea simplă "Programul Băsescu - PDL, curbe de sacrificiu pentru români"

PNL a depus moţiunea simplă "Programul Băsescu - PDL, curbe de sacrificiu pentru români" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat că moţiunea simplă este semnată de 51 deputaţi şi că îndeplineşte condiţiile regulamentare şi va intra în discuţia Biroului Permanent care va stabili data la care va fi dezbătută.

Anastase a spus că moţiunea simplă va fi dezbătută de plen probabil în şedinţa de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici