PNL anunţă o nouă moţiune simplă la adresa ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat, pe Facebook, că săptămâna următoare va depune o moţiune simplă pentru demiterea lui Eugen Teodorovici, după ce Camera Deputaţilor a respins, în plenul de miercuri, o moţiune a Opoziţiei la adresa ministrului de Finanţe.

48 afișări
Imaginea articolului PNL anunţă o nouă moţiune simplă la adresa ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici

PNL anunţă o nouă moţiune simplă la adresa ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici

„Daţi-l jos pe Orlando! Săptămâna viitoare depun o moţiune simplă la Senat prin care cer demiterea lui Eugen Teodorovici. Opinia mea susţinută de argumente despre cel mai slab ministru de finanţe din istoria post decembristă, o ştiţi deja. În această moţiune, în premieră, includ opiniile dumneavoastră legate de incompetenţa acestui ministru şi demiterea lui. Nu fiţi timizi. Scrieţi oricât şi postaţi în secţiunea comentarii a acestei postări. Vă promit că le citesc pe toate în plenul Parlamentului cu tot cu numele dumneavoastră dacă sunteţi de acord. Să vedem dacă «viteazul» Orlando are curajul să vă înjure şi pe dumneavoastră aşa cum mă înjură pe mine. P.S. Cei care nu vreţi să aveţi numele citit în plenul Parlamentului, scrieţi opinia pe privat şi eu o să o citesc în plen”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă, pe Facebook.

Demersul liberalului vine după ce Camera Deputaţilor a respins miercuri moţiunea simplă „Lăcomia pesedistă subminează economia naţională”, iniţiată de opoziţie împotriva ministrului Finanaţelor Publice, Eugen Teodorovici, prin care era cerută abrogarea OUG 114/2018.

Guvernul a adoptat, vineri, proiectul pentru modificarea OUG 114 fiscală, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici anunţând că prin schimbarea actului normativ nu vor mai exista discuţii privind manipularea ROBOR. Actul normativ a fost publicat, vineri seara, în Monitorul Oficial. Schimbările vizează taxa pe activele băncilor, un nou indice pentru credite, noi regului în energie şi o prorogare pentru administratorii Pilonului II de pensii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici