PNL Argeş cere Like-uri pe Facebook pentru Alina Gorghiu, condiţie de participare la un concurs

  • Liberalii din Argeş organizează un concurs pentru îndrăgostiţi.
  • Condiţia de înscriere la concurs este ca participanţii să dea like paginilor de Facebook PNL Argeş şi Alinei Gorghiu.
  • Premiile sunt ii tradiţionale, iar câştigătorii vor fi anunţaţi de Dragobete.
865 afișări
Imaginea articolului PNL Argeş cere Like-uri pe Facebook pentru Alina Gorghiu, condiţie de participare la un concurs

Alina Gorghiu

„Eşti din Argeş? Eşti îndrăgostit? Atunci avem o provocare pentru tine! Participă în perioada 14-24 februarie la concursul organizat de PNL Argeş pentru cele mai frumoase gânduri despre persoana iubită”, potrivit anunţului postat pe pagina de Facebook a organizaţiei PNL Argeş.

Una dintre condiţii pentru participare este ca argeşenii care vor să participe să dea like paginilor de pe această reţea de socializare PNL Argeş şi liderului acestei organizaţii, Alina Gorghiu.

„Ce trebuie să faci? Pasul 1: dă like paginii de Facebook a PNL Argeş şi a preşedintelui organizaţiei, Alina Gorghiu. Pasul 2: lasă-ne în comentarii la postarea de pe pagina noastră, PNL Argeş, o poză cu tine şi persoana iubită, împreună cu o declaraţie de dragoste”, arată organizatorii.

Potrivit anunţului, concurenţii clasaţi pe primele patru locuri vor primi ca premiu o ie tradiţională, iar câştigătorii vor primi două ii, una pentru ea şi una pentru el.

„Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 24 februarie, chiar de Dragobete”, se menţionează în încheiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
argeş,
gorghiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici