PNL Bucureşti îl susţine pe Orban pentru Primăria Generală

PNL Bucureşti a discutat miercuri seara pe tema candidaţilor pentru alegerile locale, singurele "certitudini" fiind Ludovic Orban pentru Primăria Generală şi Andrei Chiliman la sectorul 1, însă o decizie va fi luată la jumătatea lunii februarie, în urma unor sondaje de opinie.

2 afișări
Imaginea articolului PNL Bucureşti îl susţine pe Orban pentru Primăria Generală

PNL Bucureşti îl susţine pe Orban pentru Primăria Generală

Şedinţa liberalilor bucureşteni a avut loc, miercuri seara, începând cu ora 20.00, tema principală de discuţie fiind desemnarea posibililor candidaţi ai organizaţiei la alegerile locale din vară, numele acestora urmând a fi trecute în sondaje de opinie care vor fi realizate până la15 februarie.

Surse liberale au declarat pentru MEDIAFAX că, la sectorul 1, „lucrurile sunt cât se poate de clare", Andrei Chiliman fiind „cu certitudine” candidatul PNL. În sondajul care va fi comandat vor trecute şi numele Iuliei Huiu (fost candidat PNL la europarlamentare), ca posibil candidat, dar şi ale unor potenţiali candidaţi de la alte formaţiuni, printre care şi deputatul PRM Dumitru Dragomir.

De altfel, PNL sector 1 a mai realizat un astfel de sondaj, la inceputul lunii decembrie 2007, actualul primar Andrei Chiliman fiind cotat la peste 70% printre potenţialii candidaţi PNL.

La sectorul 2, favorit pare a fi Dragoş Dincă, în timp ce la sectorul 3 – deputatul Mircea Ciopraga, au mai precizat sursele citate.

Pentru sectorul 4, liberalii bucureşteni l-ar prefera pe Andrei Petrescu, la sectorul 5 – Dan Banu şi pe Antonel Tănase la sectorul 6.

În ceea ce priveşte Primăria Generală, Ludovic Orban va fi candidatul PNL. În sondajul ce urmează a fi realizat, liberalii bucureşteni vor trece şi posiblii contracandidaţi de la PDL – Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoiţă –, dar şi de la PSD – Marian Vanghelie, Sorin Oprescu, Cristian Diaconescu şi Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici