PNL i-a decis soarta lui Ludovic Orban. Fostul preşedinte al partidului ar putea fi exclus

Fostul preşedinte PNL, Ludovic Orban, ar putea fi exclus din partid vineri, când se vor analiza declaraţiile sale din spaţiul public şi atacul la adresa preşedintelui României şi a preşedintelui PNL, anunţă Florin Cîţu.

9273 afișări
Imaginea articolului PNL i-a decis soarta lui Ludovic Orban. Fostul preşedinte al partidului ar putea fi exclus

PNL i-a decis soarta lui Ludovic Orban, fostul preşedinte al partidului

Vom discuta declaraţiile domnului Orban din ultima perioadă în spaţiul public şi atacul la adresa preşedintelui României şi a preşedintelui Partidului Naţional Liberal şi vom vedea decizia BEx”, anunţă liderul liberalilor, Florin Cîţu, întrebat dacă Ludovid Orban va fi exclus.

Fostul preşedinte PNL, Ludovic Orban, a lansat în ultima perioadă o serie de atacuri la adresa conducerii PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis pentru decizia de a începe negocierile cu PSD pentru formarea unei alianţe guvernamentale.

„Decizia, la evidenta presiune a preşedintelui Iohannis, reprezintă o trădare gravă a cetăţenilor care au votat cu PNL şi o sinucidere politică pentru cei care iau astfel de decizie... Nu trebuie să accepţi aşa ceva (n.r. presiunea preşedintelui)... Cîţu îşi doreşte să rămână la Palatul Victoria. Cîţu şi Vîlceanu sunt coautorii alături de preşedintele Iohannis”, a precizat luni fostul lider al PNL.

Ludovic Orban a mai spus că va pleca din PNL dacă se va face alianţa cu PSD.

Dacă se va face o alianţă cu PSD drumurile noastre se vor despărţi”, a anunţat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
excludere,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici