PNL solicită demisia lui Carmen Dan

PNL cere demisia Ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce a decis, la solicitarea prefectului PSD de Alba, ca Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei Române să fie aduse la Alba Iulia pentru a da onorul în faţa liderilor social-democraţi.

1175 afișări
Imaginea articolului PNL solicită demisia lui Carmen Dan

PNL solicită demisia lui Carmen Dan

''Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei Române, ceea ce are mai bun aceasta armă respectată, a fost adusă la Alba Iulia pentru a da onorul în fata liderilor PSD. Mai exact, în fata preşedintelui Comisiei de Apărare, senatorul PSD de Arad, dl Căprar, care a mulţumit liderului judeţean al PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu. Mai mult decât atât, a simţit nevoia să dea un mesaj cu iz politic şi deputatul PSD de Alba, în timp ce bieţii militari de abia mai stăteau în picioare din cauza căldurii. Toată această implicare a Regimentului de Gardă al Jandarmeriei a fost decisă la solicitarea prefectului PSD de Alba, de ministrul de Interne, Carmen Dan. (...) PNL solicită demisia imediată a ministrului Carmen Dan, o altă sluga umilă a tătucului de la Teleorman, care murdăreşte imaginea acestui minister şi îl subordonează politic. Spre cinstea lor, cei de la Ministerul Apărării au refuzat să implice unitatea de elită într-o acţiune reuşită, dedicată Unirii şi Centenarului, confiscată de discursurile parlamentarilor PSD'', transmite deputatul PNL Alba, Florin Roman, într-un comunicat remis de MEDIAFAX.

De asemenea, Florin Roman solicită ministrului de Interne răspunsuri urgente referitoare la cine a plătit cheltuielile de deplasare ale Regimentului de Gardă şi cine a decis protocolul acestei manifestări confiscat de “ciuma roşie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici