Ponta: Am în ADN respectarea legii; prioritatea zero e respectarea legilor ţării

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marţi seară, că are în ADN respectarea legii şi că, de aceea, prioritatea zero a Guvernului va fi respectarea legilor ţării, fără excepţii, fără derogări şi fără scuze.

94 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am în ADN respectarea legii; prioritatea zero e respectarea legilor ţării

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a spus că a ales păstrarea structurii actuale a Guvernului, pentru a nu avea perturbări administrative, urmând ca după alegeri această structură să se schimbe.

El a mai spus că Guvernul va avea sarcini clare şi precise, prima fiind schimbarea radicală a modului de guvernare, în legătură cu atitudinea şi priorităţile.

Ponta a mai spus că prioritatea zero este respectara legilor, fără derogări şi scuze.

"Prioritatea zero va fi repsectarea legilor acestei ţări, fără excepţii, fără derogări şi fără scuze", a spus Ponta.

El a spus că îşi propune acest lucru pentru că are legea şi justiţia în ADN.

"Am în ADN respectarea legii", a spus Ponta.

El a mai spus că USL doreşte să asigure o guvernare transparentă şi eficientă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici