Ponta: Am început negocieri cu parlamentari ai puterii pentru a semna moţiunea de cenzură

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că social-democraţii au început negocieri cu parlamentarii care susţin puterea şi că toate organizaţiile judeţene ale PSD au mandat de a discuta cu aceşti parlamentari pentru a-i convinge să voteze moţiunea de cenzură.

13 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am început negocieri cu parlamentari ai puterii pentru a semna moţiunea de cenzură

Ponta: Am început negocieri cu parlamentari ai puterii pentru a semna moţiunea de cenzură (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Am demarat negocieri cu parlamentari ai puterii. Toate organizaţiile judeţene au mandat de a discuta cu parlamentarii care au susţinut Guvernul Boc şi de a-i convinge să voteze moţiunea de cenzură", a declarat Ponta.

Întrebat despre existenţa unor astfel de negocieri, care ar fi avut loc, potrivit cotidianului "Jurnalul Naţional", miercuri, la Braşov, între secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, şi lideri ai PDL din judeţ, Ponta a precizat că Dragnea nu s-a aflat la momentul respectiv în ţară şi că nu comentează lucruri neserioase.

"Ştiu sigur că domnul Dragnea nu a fost miercurea trecută în ţară. Doar dacă nu a venit incognito. Nu vreau să comentez lucruri neserioase", a spus Ponta.

Liderul PSD a mai precizat, răspunzând unei întrebări care viza plecarea a câteva sute de social-democraţi din PSD Olt, că reacţia acestora a avut la bază alegerea unui nou preşedinte.

"La Olt a fost o competiţie deschisă. Avem un nou preşedinte şi, ca în orice organizaţie, după alegeri, sigur că nu toată lumea este mulţumită de rezultat", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici