Ponta ameninţă cu excluderea parlamentarilor PSD care nu votează moţiunea

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta susţine că parlamentarii social-democraţi care nu vor vota moţiunea de cenzură pe care partidul o va depune se pot considera excluşi din PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Ponta ameninţă cu excluderea parlamentarilor PSD care nu votează moţiunea

Ponta ameninţă cu excluderea parlamentarilor PSD care nu votează moţiunea

Vicepreşedintele PSD a declarat, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că partidul va depune moţiunea de cenzură, aşa cum a promis, menţionând că toţi colegii săi au obligaţia să susţină acest demers.

Deputatul PSD a mai spus că el şi-a finalizat deja partea de justiţie pe care o va cuprinde moţiunea de cenzură şi consideră că şi ceilalţi colegi ai săi vor fi gata cu capitolele lor pentru ca documentul să fie prezentat pe 10 septembrie.

Ponta susţine că moţiunea face referire la toată guvernarea de după 2004, precizând că, la agricultură, problemele din domeniu sunt de pe vremea fostului ministru Gheorghe Flutur şi doar s-au agravat în perioada lui Decebal Traian Remeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici