Ponta: Antonescu şi Zgonea m-au asigurat că bugetul va fi adoptat la începutul lunii decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că preşedinţii celor două Camere, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, l-au asigurat că proiectul de buget pe anul 2014 va fi adoptat de Parlament foarte rapid, respectiv la începutul lunii decembrie.

131 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu şi Zgonea m-au asigurat că bugetul va fi adoptat la începutul lunii decembrie

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am discutat, atât cât am putut, cu domnul preşedinte Antonescu, cu domnul preşedinte Zgonea, m-au asigurat că foarte rapid, la începutul lunii decembrie, Parlamentul va adopta bugetul şi putem de la 1 ianuarie să aplicăm toate lucrurile bune", a spus Ponta.

El a arătat că şi FMI aşteaptă un mesaj că lucrurile negociate vor fi puse în practică şi că România se va ţine de cuvânt.

"În plus, şi boardul FMI aşteaptă mesajul foarte clar că ceea ce am negociat cu ei ne ţinem de cuvânt şi e un mesaj de seriozitate pe care nu prea îl primeau îniante. Acum l-au primit şi în 2012 şi în 2013 şi e important pentru imaginea noastră în faţa partenerilor internaţionali", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici