Ponta: "Candidatul USL" Ovidiu Silaghi a câştigat categoric colegiul din Satu Mare

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat, duminică seară, după alegerile pentru PE, că fostul liberal Ovidiu Silaghi, pe care l-a numit "candidatul USL", a câştigat categoric colegiul pentru Camera Deputaţilor din Satu Mare.

196 afișări
Imaginea articolului Ponta: "Candidatul USL" Ovidiu Silaghi a câştigat categoric colegiul din Satu Mare

Ponta: "Candidatul USL" Ovidiu Silaghi a câştigat categoric colegiul din Satu Mare

"Evident că ne interesează şi aşteptăm în orele care urmează rezulatele parţiale de la diverse colegii. Din punctul meu de vedere, faptul că am convins personalităţi uriaşe ale României, cum sunt Ilie Năstase sau Gabriela Szabo, să candideze cu sprijinul nostru este o mare mândrie, la fel cum faptul, sunt convins acum, în baza datelor pe care le avem, la Satu Mare candidatul USL Ovidiu Silaghi a câştigat de o manieră categorică un colegiu pe care altfel, dacă am fi fost divizaţi, l-am fi pierdut", a spus Ponta.

Ovidiu Silaghi a fost candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile parlamentare parţiale pentru postul de deputat în Colegiul uninominal 2 Satu Mare. Iniţial, el fusese desemnat candidat al PNL.

Şase candidaţi s-au confruntat la alegerile parlamentare parţiale pentru postul de deputat în acest colegiu: Ioan Ovidiu Silaghi, din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, liderul Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar, Laura Diana Bota, din partea PMP, Sergiu Lucian Băbăşan, de la Forţa Civică şi Szabolcs Nagy, din partea UDMR.

PNL nu a avut candidat după ce liberalul Ovidiu Silaghi a fost desemnat candidat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici