Video Ponta, către presă, după ce l-a salutat pe Iohannis la Cotroceni: Nu aţi avut ştire, ghinion! - VIDEO

Premierul Victor Ponta a dorit să îl salute, sâmbătă, pe preşedintele Klaus Iohannis, la finalul recepţiei de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, şeful statului mulţumindu-i că a participat, iar premierul spunând, către presă: ”Nu aţi avut ştire, ghinion!”.

2390 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut un discurs, sâmbătă, în grădina Palatului Cotroceni, unde a organizat o recepţie prilejuită de Ziua Europei, la care au participat sute de reprezentanţi ai clasei politice, ai diplomaţiei, şefi de instituţii, parlamentari, europarlamentari, reprezentanţi ai cultelor religioase, precum şi ai organizaţiilor non-guvernamentale şi mass-media.

La eveniment au participat foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta şi câţiva miniştri ai Cabinetului său, precum Rovana Plumb, Robert Cazanciuc, Nicolae Bănicioiu şi Eugen Teodorovici.

La finalul recepţiei, premierul Victor Ponta s-a apropiat de preşedinte, care făcea fotografii cu invitaţii, pentru a-l saluta înainte de a pleca.

”Domnule preşedinte, fără fotografii”, a spus premierul, adăugând:”M-am băgat în faţă”.

”Nu ştiam de ce stau fetele aici, probabil au simţit”, a râs preşedintele Iohannis, despre prezenţa mass-mediei în jurul lor.

”Mulţumesc că aţi venit, vă doresc numai bine”, i-a transmis şeful statului premierului Victor Ponta, cu care a dat mâna.

Premierul Ponta s-a întorc către presă şi a spus: ”Nu aţi avut ştire, ghinion!”, înainte de a pleca de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la sosirea în ţară, după o deplasare în Polonia, modul în care Guvernul a gestionat procesul de implementare al cardului de sănătate, el menţionând că am văzut mii de oameni care stau la cozi şi că este "un scandal public".

Şeful statului anunţa pe Aeroportul Otopeni că va avea o discuţie cu premierul Ponta, pe acest subiect.

În replică, premierul a declarat, sâmbătă, că blocarea cardurilor de sănătate în bancomate a reprezentat o minciună, iar acţiunea împotriva fraudelor din sănătate va continua în pofda lobby-ului şi a dezinformărilor, arătând că la sistemul cardurilor, care va genera economii de 300 milioane euro, s-a lucrat cu SRI şi STS.

Şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a încercat, sâmbătă, să vorbească cu preşedintele Klaus Iohannis la recepţia de la Palatul Cotroceni, despre acest subiect, şeful statului transmiţându-i că vor discuta cu prilejul întâlnirii care urmează să aibă loc.

Această discuţie a preşedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanţii Executivului, pe tema cardului de sănătate va avea loc, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici