Ponta: Cei de la PDL se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945. Eu şi cu domnul Antonescu vom câştiga alegerile

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, că liderii PDL "se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945", întrucât speră ca PSD şi PNL să se certe între ele, însă el şi Crin Antonescu vor câştiga alegerile parlamentare, vor rămâne lideri, iar cearta nu va mai avea loc.

710 afișări
Imaginea articolului Ponta: Cei de la PDL se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945. Eu şi cu domnul Antonescu vom câştiga alegerile

Ponta: Cei de la PDL se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945 (Imagine: MediafaxFoto)

"Cei de la PDL se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945. Şi Hitler, atunci, spunea că o să se certe americanii cu ruşii, englezii. Spera, dar nu s-a întâmplat. Nu se va întâmpla nici lucrul acesta. Nu se va certa PSD cu PNL şi eu nu cred că va fi nicio criză, nici în PSD, nici în PNL. Am văzut că moare de grija mea domnul Lăzăroiu, apreciez grija pentru mine şi mă bazez pe o chestiune simplă de logică politică: niciun lider politic care îşi duce partidul la victorie nu are nicio problemă în partid. Cei care îşi duc partidele la înfrângere pierd funcţia de lider. Motiv pentru care domnul Antonescu şi cu mine, câştigând alegeri în acest an şi în decembrie, o să rămânem lideri", a declarat, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta, răspunzând jurnaliştilor care l-au întrebat cum comentează o eventuală schimbare în fruntea şefiei PNL între Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoţit de preşedintele PC, Daniel Constantin, a participat, la Târgovişte, la lansarea candidaţilor USL Dâmboviţa.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici