Ponta: Coaliţia şi CEx PSD susţin Guvernul. PNL să încerce dărâmarea Cabinetului prin moţiune

Membrii PSD şi liderii coaliţiei au decis în unanimitate că actualul Guvern trebuie să îşi continue activitatea, deoarece o criză politică ar avantaja Rusia sau "vreun duşman al ţării", iar PNL poate încerca să dărâme Cabinetul prin moţiune de cenzură, a anunţat preşedintele PSD, premierul Ponta.

419 afișări
Imaginea articolului Ponta: Coaliţia şi CEx PSD susţin Guvernul. PNL să încerce dărâmarea Cabinetului prin moţiune

Victor Ponta (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Lideri ai PSD s-au reunit luni la Parlament în şedinţă a Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre situaţia lui Ponta, la reuniune venind şi liderii coaliţiei.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici