Ponta crede că USL se va reface după alegerile din mai, când PDL-PMP pot lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberală poate fi refăcută după alegerile europarlamentare din 25 mai, când liberalii vor constata, eventual, că partidele "pui" ale lui Traian Băsescu, PDL-PMP, vor obţine împreună mai multe voturi decât PNL, a apreciat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

255 afișări
Imaginea articolului Ponta crede că USL se va reface după alegerile din mai, când PDL-PMP pot lua mai multe voturi ca PNL

Ponta crede că USL se va reface după alegerile din mai, când PDL-PMP pot lua mai multe voturi ca PNL

"Eu cred că după 25 mai, când se va confirma eventual - o să vedem împreună - ceea ce eu am spus tot timpul, şi lui Crin Antonescu, şi colegilor liberali, că, din ruperea USL, PSD-ul nu pierde, ci câştigă Traian Băsescu şi puii săi - că se cheamă PDL sau PMP, este aceeaşi mizerie a lui Traian Băsescu - şi că aceşti pui împreună vor face mai mult decât PNL, ceea ce nu se întâmpla în decembrie în sondaje, cred că raţiunea şi faptul că, din păcate, am trecut prin aceste momente dificile politic, ca să se dovedească că am avut dreptate, vor duce la refacerea USL măcar până când îl vedem pe Băsescu plecat de acolo ", a spus Ponta la Antena 3.

Duminică seara, Ponta a afirmat că Uniunea Social-Liberală poate fi refăcută doar dacă Crin Antonescu nu se va mai afla la conducerea PNL, iar Călin Popescu Tăriceanu poate fi un candidat al "noului USL" la alegerile prezidenţiale din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici