Ponta: De când sunt premier n-am lipsit o zi, s-au strâns oboseala şi stresul

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că de peste trei ani, de când este premier, nu a lipsit nicio zi de la serviciu şi nu a avut ”nici măcar o răceală”, el spunând că a fost tot timpul în activitate şi ”s-au strâns toate lucrurile acestea - oboseala şi stresul”.

174 afișări
Imaginea articolului Ponta: De când sunt premier n-am lipsit o zi, s-au strâns oboseala şi stresul

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Am trei ani şi mai bine de când sunt premier şi nu am petrecut nici măcar o singură zi în care să lipsesc de la serviciu sau să stau în pat, nu am avut o răceală. Tot timpul am fost în activitate, cred că s-au strâns lucrurile astea, şi oboseală şi stres”, a afirmat Ponta la Antena3.

El a mai spus că a mers în Turcia să se opereze având grijă să treacă lucurile importante, precum moţiunea de cenzură.

”Am avut grijă să trec de lucrurile care erau importante, de moţiunea de cenzură”, a mai spus Ponta, apreciind că Gabriel Oprea ”a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine”.

”Domnul Oprea a mai condus Guvernul şi îl poate conduce foarte bine atâtea zile câte îmi vor fi necesare să fiu aici (...) Nu se blochează nimic. Gabi Oprea are experienţa necesară, lucrurile de zi cu zi sunt gestionate foarte bine în formula actuală”, a adăugat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici