Ponta, despre mitingul PNL: Nici Blaga nu mai e ce-a fost, sunt mai mulţi jandarmi decât protestatari

Premierul Victor Ponta a ironizat, marţi, mitingul organizat de PNL în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, spunând că în faţa Parlamentului sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti decât protestatari, afirmând că nici Vasile Blaga, cunoscut ca un bun organizator, "nu mai e ce-a fost".

802 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre mitingul PNL: Nici Blaga nu mai e ce-a fost, sunt mai mulţi jandarmi decât protestatari

Ponta, despre mitingul PNL: Nici Blaga nu mai e ce-a fost, sunt mai mulţi jandarmi decât protestatari (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Este nevoie de lămuriri şi pentru oamenii aduşi cu autobuze în faţă, în ploaie. Probabil că ei credeau că vin să protesteze împotriva celor care le-au tăiat pensiile şi salariile. Ca să fiu sincer, nici domnul Blaga nu mai e ce-a fost odată. Sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti decât protestatari, dar asta e. Timpul ne marchează pe toţi", a susţinut Ponta.

El a făcut aceste declaraţii în intervenţia sa în faţa Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură depuse de PNL.

PNL a organizat, marţi dimineaţă, un miting în Parcul Izvor, acesta desfăşurându-se, în condiţii de ploaie, în paralel cu dezbaterile din Parlament asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

La manifestaţie participă câteva mii de persoane, însă sub estimările privind o participare de 10.000 de oameni anunţate anterior de liderii liberali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici