Ponta, despre o postarea a lui Năstase: Nu apuc să citesc toate blogurile

Premierul Victor Ponta a fost întrebat de jurnalişti, luni, cum comentează faptul că Adrian Năstase a scris pe blog că USL are drept candidaţi persoane dintre cele mai ciudate, el răspunzând că nu apucă să citească toate blogurile.

297 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre o postarea a lui Năstase: Nu apuc să citesc toate blogurile

Ponta, despre o postarea a lui Năstase: Nu apuc să citesc toate blogurile (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

Solicitat să comenteze o postare a lui Adrian Năstase de pe blog, în care fostul lider al social-democraţilor apreciază că USL are drept candidaţi persoane dintre cele mai ciudate, Ponta a răspuns: "Aşa... Iertaţi-mă, nu apuc să citesc toate blogurile".

Fostul premier Adrian Năstase a scris, recent, pe blog, că Traian Băsescu poate fi "vinovat" pentru "dispariţia flotei, pentru că şi-a dat o casă în calitate de primar, pentru fraudarea morală (şi, poate, nu numai) a alegerilor prezidenţiale, pentru diverse încălcări ale Constituţiei, pentru minciuni, pentru haosul instituţional, pentru destrămarea statului, pentru pierderea unei imense şanse de modernizare a României prin (ne)utilizarea fondurilor europene, pentru dezbinarea din ţară, pentru creşterea opţiunilor politice anti-sistem, etc., – dar vina lui principală este aceea de a fi generat, de-a lungul a 8 ani, enorm de multă antipatie şi chiar ură împotriva lui iar acestea servesc, acum, drept justificare pentru adunarea în orice condiţii – a tuturor voturilor care să ducă la obţinerea a peste 50% din opţiuni, la 9 decembrie".

"Pentru atingerea acestui obiectiv, sunt incluşi, drept candidaţi, şi persoane din cele mai ciudate – ca preţ al atragerii acestor voturi suplimentare", adaugă Năastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici