Ponta, despre situaţia din Senat: Astăzi se plătesc cei 30 de arginţi pentru cei care au trădat PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că, prin acţiunea desfăşurată la Senat pentru preluarea preşedinţiei acestui for legislativ, se face plata celor 30 de arginţi pentru cei care au trădat PSD şi care sunt mai nerăbdători decât PDL să îşi primească preţul trădării.

23 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre situaţia din Senat: Astăzi se plătesc cei 30 de arginţi pentru cei care au trădat PSD

Ponta, despre situaţia din Senat: Astăzi se plătesc cei 30 de arginţi pentru cei care au trădat PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Prin acţiunea de azi (miercuri - n.r.) de la Senat se face plata celor 30 de arginţi pentru cei care au trădat PSD, care spuneau până la Congres că îl sprijină pe Mircea Geoană, iar acum sunt mai nerăbdători chiar decât PDL să îşi primească preţul trădării", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului.

Ponta a precizat că PDL şi grupul independenţilor încearcă să încalce Constituţia şi să pună în discuţie principiile fundamentale ale democraţiei exprimate în Constituţie şi reexplicate de Curtea Constituţională, prin tentativa de a prelua şefia Senatului.

Liderul social-democraţilor a arătat că PSD va duce lupta politică până la limita Constituţiei, şi nu dincolo de aceste limite, aşa cum face PDL.

Ponta a arătat că acţiunea de la Senat a PDL rezidă într-un "circ politic" prin care se doreşte acoperirea dezastrului economic şi social gestionat de Guvernul Boc, el apreciind că motivul real constă în dorinţa preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL de a acapara întreaga putere politică din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici