Ponta: Din punctul meu de vedere, s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că, din punctul său de vedere, luni s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR, afirmând că "este clar că PDL şi UDMR vor negocia tot timpul funcţii, interese personale".

813 afișări
Imaginea articolului Ponta: Din punctul meu de vedere, s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR

Victor Ponta (Imagine: Ovdiu Micsik/Mediafax foto)

"Ieri (luni - n.r) cred că s-a închis definitiv orice posibilitate de colaborare cu UDMR, cel puţin din punctul meu de vedere. O să discutăm în USL", a declarat Victor Ponta.

El a explicat că pentru USL este "un moment important" fiindcă s-a lămurit încă o dată pe cine poate să se bazeze în bătălia electorală de anul viitor.

"E clar că PDL şi UDMR vor negocia tot timpul funcţii, interese personale. De fapt, PDL ce-a făcut la Senat? Ce a făcut tot timpul. A furat o funcţie care nu era a lui şi a cumpărat nişte voturi de la UDMR. E stilul şi marca PDL. Nouă ne e foarte clar, ne bazăm pe USL şi trebuie să câştigăm toate voturile din această ţară prin votul oamenilor. Aceasta este concluzia noastră după episodul de ieri", a spus Ponta.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, la finalul şedinţei liderilor şi parlamentarilor Uniunii, că UDMR va prelua şefia SGG şi îl va susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia Senatului.

Vasile Blaga este noul preşedinte al Senatului, rezultatul oficial al votului fiind anunţat în plen, acesta indicând 69 de opţiuni în favoarea sa, faţă de 63 de voturi "pentru" întrunite de candidatul opoziţiei, Titus Corlăţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici