Ponta, discuţie cu Iohannis la Cotroceni. Întâlnirea a avut ca subiecte bugetul de stat şi alocarea pentru Apărare

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu premierul Victor Ponta pe tema bugetului de stat pe 2015 şi alocarea suplimentară de 0,3% din PIB pentru Apărare, acest subiect urmând să se afle pe agenda discuţiilor la nivelul Uniunii Europene, se arată într-un comunicat de presă al Preşedinţiei.

2480 afișări
Imaginea articolului Ponta, discuţie cu Iohannis la Cotroceni. Întâlnirea a avut ca subiecte bugetul de stat şi alocarea pentru Apărare

Victor Ponta si Klaus Iohannis (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului de presă al Administraţiei Prezidenţiale, remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul României, Victor Ponta, cu care a discutat despre bugetul de stat şi alocarea suplimentară de 0,3% din PIB pentru Ministerul Apărării.

În comunicat se mai precizează că ”acest subiect se va afla în curând pe agenda discuţiilor la nivelul Uniunii Europene”.

Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter, după discuţia avută la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, că a fost întâlnirea sa "săptămânală" cu şeful statului, pe subiecte obişnuite de colaborare instituţională şi urări de "La mulţi ani".

"Am avut întâlnirea săptămânală cu preşedintele Iohannis - subiectele obişnuite de colaborare instituţională! Şi urări de La mulţi ani", afirmă Ponta, pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici