Ponta: Dobre şi Rus au procedat corect, pentru că nu puteau garanta liste neverificate vreodată

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că foştii miniştri Victor Paul Dobre şi Ioan Rus au procedat corect atunci când au spus că nu pot garanta datele exacte din listele electorale pemanente deoarece acestea nu au fost verificate niciodată.

60 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dobre şi Rus au procedat corect, pentru că nu puteau garanta liste neverificate vreodată

Ioan Rus şi Victor Paul Dobre

Victor Ponta a anunţat, luni, că, din datele de la MAI şi MAE, 34.654 de persoane urmează a fi radiate de primari din listele electorale permanente utilizate la referendum, 512.379 au actele de identitate expirate, în timp ce 3.052.397 sunt în străinătate, din care nu se ştie exact numărul minorilor.

"Este evident că nimeni nu a verificat dacă datele respective erau corecte sau nu. S-a dovedit încă o dată că ceea ce domnul Dobre şi domnul Rus au transmis, şi anume că nu pot garanta numărul exact de persoane, e corect. Sigur ei tot sunt cercetaţi penal şi o să le citiţi prin ziare ce au vorbit la telefon , dar e foarte corect. Şi un singur mort dacă era, dar sunt 34.654, sunt 512.000. Eu cred că au procedat foarte corect domnul Rus şi domnul Dobre spunând clar că nu pot garanta acele date atât timp cât nu fusereră verificate de nimeni", a declarat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici