Ponta: Eu cred că USL există în continuare. Cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai

Liderul PSD, Victor Ponta, spune că, în opinia sa, USL există în continuare şi că sunt mulţi liberali care la alegerile europarlamentare vor vota construcţia politică formată din PSD, PC şi UNPR, despre ai cărei lideri Ponta spune că "au rămas fideli la ceea ce a promis USL”.

230 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu cred că USL există în continuare. Cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai

Victor Ponta (Imagine: Radu Stefan/ Mediafax Foto)

"Eu cred că cel mai important este să nu uităm de ce în aceşti nouă ani şi jumătate românii au fost nemulţumiţi, de ce au fost nedreptăţiţi şi ce le-am promis noi în aceşti ani extrem de dificili. Şi în primul rând le-am promis că vom face acea Uniune Social Liberală care eu cred că există în continuare. Eu cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai şi care vor veni alături de noi după 25 mai pentru că Daniel Constantin, Gabi Oprea, eu, toţi ceilalţi care am rămas fideli la ceea ce a promis Uniunea Social Liberală mergem mai departe cu toate promisiunile şi toate idealurile USL", a afirmat Victor Ponta, joi după-amiază, la Piteşti, unde participă la o reuniune a organizaţiei judeţene Argeş a PSD care are loc în sala teatrului din Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta a mai spus că actuala guvernare a promis că se va face dreptate şi s-a ţinut de promisiuni faţă de pensionari, militari şi salariaţi, adăugând că încearcă să găsească soluţii pentru cei cărora "le-au fost luate multe lucruri în ultimii ani".

În acest context, liderul PSD a spus că "dreptate până la capăt" se va face în momentul în care Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

"Eu cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de Cotroceni va ieşi Băsescu şu noi,toţi cei care ne-am luptat cu el vom şti că am avut un scop şi că am câştigat această bătălie", a spus Ponta.

Discursul pe care liderul PSD l-a susţinut în faţa organizaţiei Argeş a avut un puternic accent critic la adresa preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici