Ponta: Eu nu o să votez cu PNL să dau jos Guvernul PSD, doar nu sunt prostănac

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, le-a transmis parlamentarilor social-democraţi că, după ce nu va mai fi preşedintele partidului, nu va vota cu PNL pentru a schimba un Guvern PSD, adăugând că "doar nu sunt prostănac".

333 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu nu o să votez cu PNL să dau jos Guvernul PSD, doar nu sunt prostănac

Ponta: Eu nu o să votez cu PNL să dau jos Guvernul PSD, doar nu sunt prostănac (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

"Cu o singură excepţie, v-aţi ales lideri cu care vă puteţi mândri. Vreau să vă asigur că atunci când nu voi mai fi preşedintele PSD - nu voi mai fi la un moment dat, toate funcţiile sunt trecătoare - în niciun caz nu o să votez cu PNL să dau jos Guvernul PSD, că doar nu sunt prostănac", a spus Ponta parlamentarilor social-democraţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Declaraţia a fost susţinută după ce Mircea Geoană, fostul lider PSD, s-a adresat Parlamentului şi a criticat actualul Guvern, el anunând anterior că va vota moţiunea de cenzură împotriva Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici