Ponta: I-am spus lui Isar să fie atent la declaraţii, are probleme de adaptare cu postul de ministru

Premierul Ponta a declarat că a avut o discuţie cu ministrul delegat pentru Afaceri, Lucian Isar, în care l-a atenţionat să fie mai atent la declaraţiile de presă susţinute, explicând că acesta are încă "probleme de adaptare" în a trece de la viaţa privată la postul de ministru.

1659 afișări
Imaginea articolului Ponta: I-am spus lui Isar să fie atent la declaraţii, are probleme de adaptare cu postul de ministru

Ponta: I-am spus lui Isar să fie atent la declaraţii, are probleme de adaptare cu postul de ministru (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

El a răspuns, la Gândul Live, întrebat cum comentează faptul că ministrul delegat pentru Afaceri, solicitat să se pronunţe asupra nivelului scăzut al investiţiilor străine, ar fi răspuns că "mai contează şi calitatea".

"Isar are încă probleme de adaptare în a trece de la viaţa privată la cea de ministru. I-am spus «Ai grijă, nu mai face declaraţii ca analist, ci ca membru al Guvernului»", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici