Ponta: I-am spus preşedintelui că nu trebuie promulgată Legea educaţiei

Liderul PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, că i-a spus preşedintelui Traian Băsescu la consultări că în ceea ce priveşte proiectul legii educaţiei este vorba despre o procedură neconstituţională, iar legea rezultată în urma acestuia nu ar trebui promulgată.

9 afișări
Imaginea articolului Ponta: I-am spus preşedintelui că nu trebuie promulgată Legea educaţiei

Ponta: I-am spus preşedintelui că nu trebuie promulgată Legea educaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte Legea educaţiei, evident ne-am reiterat punctul de vedere: că este vorba despre o procedură neconstituţională. Continuarea acestei proceduri de către Guvern, inclusiv promulgarea de către preşedinte, înseamnă o perseverenţă în a urmări o procedură neconstituţională", a spus Ponta.

Liderul PSD a adăugat ulterior, răspunzând unor întrebări, că şeful statului nu ar trebui să promulge o lege dacă procedura în cazul acesteia va continua neconstituţional.

"Bineînţeles că nu ar trebui să promulge o lege dacă se va continua procedura în mod neconstituţional. Dar, deocamdată, nu s-a continuat. O să vedem mâine ce va decide Guvernul", a declarat Victor Ponta la finalul consultărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici