Ponta îi pune pe liderii PSD să meargă pe jos!

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, înaintea primei şedinţe a BPN la care participă în calitate de lider al partidului, că prima schimbare pe care o va face va fi să nu mai permită accesul maşinilor pe la intrarea din faţa sediului PSD.

14 afișări
Imaginea articolului Ponta îi pune pe liderii PSD să meargă pe jos!

Ponta îi pune pe liderii PSD să meargă pe jos! (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ponta a spus că şi-ar dori ca liderii PSD să intre pe jos în sediul partidului, iar maşinile să fie parcate în parcări adiacente sau să intre în curtea din spatele partidului.

Noul lider al PSD a mai spus că de la această iniţiativă va fi exceptat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Ponta a arătat că va fi foarte bucuros dacă această iniţiativă a sa va fi susţinută şi de secretarul general, Liviu Dragnea.

"O să vedeţi deja prima schimbare, poate nu o să mai intre nimeni cu maşina până aici, în afară de domnul preşedinte Iliescu, bineînţeles. Toţi ceilalţi o să intrăm pe jos, ca să arătăm şi noi ca un partid social-democrat şi să nu intrăm cu toate maşinile până aici", a spus Ponta.

Deciziei noului lider al PSD i s-au conformat deja secretarul general Liviu Dragnea, preşedintele Organizaţiei de Femei, Rovana Plumb, şi preşedintele Organizaţiei de Tineret, Nicu Bănicioiu.

Dragnea a spus că el deja s-a conformat şi a intrat pe jos în curtea PSD, Rovana Plumb a spus că mişcarea de dimineaţă face foarte bine, iar Bănicioiu a spus că a primit foarte bine iniţiativa noului lider al PSD, Victor Ponta.

Deocamdată, doar angajaţii PSD au intrat cu maşina pe intrarea din faţa sediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici