Ponta: Îi sunt recunoscător lui Năstase, care m-a adus în PSD, Geoană nu are nevoie de votul meu

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, marţi, că Mircea Geoană nu are nevoie de votul său şi că nu s-a răzgândit în decizia de a nu-l vota la Congres, el precizând că a fost adus în PSD şi în politică de către Adrian Năstase, căruia îi este recunoscător pentru acest lucru.

21 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îi sunt recunoscător lui Năstase, care m-a adus în PSD, Geoană nu are nevoie de votul meu

Ponta: Îi sunt recunoscător lui Năstase, care m-a adus în PSD, Geoană nu are nevoie de votul meu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Solicitat să precizeze dacă va vota pentru Geoană la Congres, Ponta a răspuns: "Credeţi că m-am răzgândit de ieri? Nu cred că are nevoie de votul meu domnul Geoană".

Întrebat dacă, în consecinţă, va vota cu Adrian Năstase, Ponta a precizat că Năstase l-a adus în PSD şi în politică şi că îi este recunoscător pentru acest lucru.

"Nu ştiu dacă Năstase va candida. După cum ştiţi de vreo zece ani, şi eu, ca şi Mircea Geoană, ca şi Diaconescu, ca şi Dragnea am fost aduşi în PSD şi în politică de domnul Năstase. Nu am ascuns niciodată faptul că îi sunt recunoscător pentru asta", a spus Ponta.

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, la Realitatea FM, că nu crede că îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul partidului şi că nu crede că Geoană a fost atacat energetic în campania electorală, arătând că Viorel Hrebenciuc este "foarte inspirat în a da explicaţii".

Întrebat dacă îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul PSD, Ponta a răspuns: "Nu, nu cred".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici