Ponta: Îl propun pe Robert Negoiţă candidat al USL la primăria Sectorului 3

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că îl propune pe Robert Negoiţă candidat la primăria Sectorului 3 şi că liberalii sunt de acord, el precizând că săptămâna viitoare va fi făcut anunţul oficial. Preşedintele PSD a precizat că decizia formală în USL va fi luată săptămâna viitoare.

1163 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îl propun pe Robert Negoiţă candidat al USL la primăria Sectorului 3

Robert Negoiţă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Sper să ajungă primar, să fie un primar foarte bun pentru Sectorul 3", a spus Ponta.

"Eu îl propun pe Robert şi cred că este candidatul cel mai bun şi cred că şi colegii liberali au ajuns la aceeaşi concluzie. Dacă şi colegii liberali sunt de acord, nu văd ce să ne împiedice. Săptămâna viitoare stabilim oficial şi anunţăm şi ceilalţi candidaţi", a spus Ponta.

Întrebat dacă se mai poate schimba ceva în ceea ce priveşte numirea lui Negoiţă drept candidat, el a răspuns: "Teoretic da, practic nu".

Deputatul PSD Robert Negoiţă a declarat, sâmbătă, că, dacă partidul îi va cere să candideze la Primăria Sectorului 3, crede că va lua "cu faptele şi nu cu numele" din electoratul actualului primar, Liviu Negoiţă.

Întrebat de ce resurse dispune pentru a candida, Robert Negoiţă a spus că el este "cea mai mare resursă".

"Dispun de enorm de multe resurse, iar eu sunt cea mai mare resursă. O să vedeţi în campanie, sunt dependent de muncă. De dimineaţa până noaptea, dacă nu am ceva de muncă, mă simt foarte rău, ceea ce nu este cazul, pentru că am o activitate foarte intensă", a adăugat Negoiţă.

Preşedintele interimar al organizaţiei PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu a declarat sâmbătă că speră ca Robert Negoiţă să fie candidatul USL la Primăria Sectorului 3, arătând că USL va definitiva listele în termen de o săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici