Ponta: Iliescu va avea cardul de militant PSD cu numărul 600.001

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Petroşani, că preşedintele de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu, a intrat deja în posesia cardului de militant cu numărul 600.001, el având astfel primul card din seria celor care urmează să fie înmânate în ziua de 2 mai.

72 afișări
Imaginea articolului Ponta: Iliescu va avea cardul de militant PSD cu numărul 600.001

Ponta: Iliescu va avea cardul de militant PSD cu numărul 600.001 (Imagine: David_Nika/Mediafax Foto)

În conferinţa de presă, organizată la Petroşani, Victor Ponta a prezentat un card cu numărul 600.010.

Întrebat de jurnalişti cui a fost acordat cardul cu numărul 600.001, Ponta a răspuns: "Este cardul domnului Iliescu, nu e normal?".

Ponta a declarat anterior, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul central al PSD, că numărul 600.001, inscripţionat pe primul card de militant, este unul simbolic, care pleacă de la cifra vehiculată privind numărul de membri PSD, cea de 600.000, el arătând că nu crede că partidul mai are în acest moment atâţia membri.

Ponta a declarat, joi, că pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, va înmâna, la sediul central al PSD, carduri de militant pentru cei înscrişi on-line în partid, el precizând că acesta este un proiect-pilot al TSD, pe care îl spirjină şi care implică discount-uri.

"Cardul înmânat este cel de militant, nu este carnetul de partid. (...) Acesta este un card de militant cu cele cinci principii şi cele cinci programe importante: viaţă prosperă, România corectă, sprijin pentru cei slabi, străzi, şcoli, spitale, respect pentru cei în vârstă", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici