Ponta intră într-un scurt concediu. Premierul şi-a delegat către Oprea, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului până luni

Premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicată în perioada 19-24 noiembrie.

8051 afișări
Imaginea articolului Ponta intră într-un scurt concediu. Premierul şi-a delegat către Oprea, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului până luni

Ponta intră într-un scurt concediu după alegerile pierdute,Oprea va conduce Guvernul până luni-surse

Decizia de delegare a atribuţiilor a fost semnată marţi de şeful Guvernului.

Surse oficiale au declarat anterior că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, interval în care activitatea Guvernului va fi coordonată de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Potrivit acestora, premierul a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat că este "trist", că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare "o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el".

"Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.

Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis, care a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici