Ponta, întrebat de demisia lui Antonescu de la şefia PNL: Singura surpriză e demisia lui Iohannis

Premierul Victor Ponta a fost solicitat, luni, să comenteze anunţul făcut de liderul PNL Crin Antonescu privind prezentarea, în BPN, a demisiei din fruntea partidului, el arătând că singura surpriză o reprezintă demisia prim-vicepreşedintelui liberal Klaus Iohannis.

1029 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat de demisia lui Antonescu de la şefia PNL: Singura surpriză e demisia lui Iohannis

Ponta, întrebat de demisia lui Antonescu de la şefia PNL: Singura surpriză e demisia lui Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Cred că singura surpriză este demisia domnului Iohannis şi aceasta a fost produsă, aşa cum era şi normal de altfel, de un rezultat pentru care le mulţumesc colegilor mei de la PSD Sibiu. Faptul că au câştigat zdrobitor în judeţ şi în municipiul Sibiu era normal să ducă la această reacţie a domnului Iohannis pentru că dacă şi în oraşul Sibiu îi batem, mesajul politic e foarte clar", a spus Ponta.

El a precizat că cei care nu înţeleg mesajul pe care l-a dat electoratul, inclusiv cu acest rezultat fabulos al lui Mircea Diaconu, sunt condamnaţi să piardă următoarele alegeri.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a anunţat, luni, că a demisionat din această calitate, precum şi din cea de membru al BPN. La rândul lui, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii şi că va face acest anunţ în şedinţa BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici