Ponta, jurnaliştilor interesaţi de cazul Geoană: Haideţi la PSD, la circotecă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a invitat, luni, pe ziariştii prezenţi la conferinţa de presă a USL, care au adresat întrebări legate de cazul Geoană, să meargă la PSD, la "circotecă", pentru a dezbate acest subiect.

591 afișări
Imaginea articolului Ponta, jurnaliştilor interesaţi de cazul Geoană: Haideţi la PSD, la circotecă

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

Întrebat dacă vor fi continuate demersurile de înlocuire a lui Geoană din funcţia de la Senat, Ponta a răspuns: "Cum era bancul ăla? Dacă spunem «nu», tot o să fiţi nefericiţi. Eu merg la PSD, mă găsiţi acolo. La USL am discutat de ceea ce e important nu pentru presă, ci ceea ce e important pentru România şi v-am comunicat. (...) Înţeleg că nu vă interesează restul lucrurilor, haideţi la PSD, la circotecă".

El a mai spus că "săptămâna patimilor", aşa cum s-a exprimat Mircea Geoană, nu afectează USL.

Afirmaţiile lui Ponta au fost întărite şi de liderul PNL, Crin Antonescu.

"Domnilor, problemele legate de domnul Geoană sunt chiar probleme care se discută la PSD şi domnul preşedinte Ponta, cu bunătatea sa caracteristică şi cu toleranţa recunoscută, v-a invitat la PSD, să dezbateţi subiectul după pofta inimii, îndelung. Dacă aveţi întrebări pentru USL...", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici