Ponta, la CExN: Sunt superstiţios. Azi port cravata de la Congresul din 2010, cadou de la Liviu

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, în debutul CExN, reunit pentru prima dată după câştigarea alegerilor locale de către USL, că este un pic superstiţios şi că poartă cravata de la Congresul din 2010, când a câştigat şefia partidului, oferită de secretarul general Liviu Dragnea.

222 afișări
Imaginea articolului Ponta, la CExN: Sunt superstiţios. Azi port cravata de la Congresul din 2010, cadou de la Liviu

Ponta, la CExN: Sunt superstiţios, azi port cravata de la Congresul din 2010, cadou de la Liviu (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

"Sunt un pic superstiţios şi astăzi port cravata pe care am purtat-o la Congresul din 2010, de altfel, cadou de la Liviu Dragnea", a spus Ponta în partea introductivă a reuniunii Consiliului Naţional Executiv al PSD, unde presa a avut acces.

El le-a cerut preşedinţilor de organizaţii judeţene şi câştitorilor de CJ şi de primării reşedinţă de judeţ să nu uite "lecţiile" opoziţiei, acum când au intrat la guvernare.

"Să nu uităm lecţiile opoziţie. Să nu uităm de ce am fost în opoziţie atâta timp şi să nu uităm cum putem din nou să ajungem în opoziţie foarte repede dacă n-am învăţat ceea ce era de învăţat în acea perioadă", a spus Ponta.

El a felicitat, pe rând, organizaţiile PSD şi câştigătorii de CJ şi de primării reşedinţă de judeţ, în apluzele membrilor CExN.

"Îmi spunea cineva că la PSD azi curge şampanie şi la PD curge sânge. Nu e cazul de şampanie, dar nici nu e cazul să nu felicităm pe cei care merită felicitaţi", a spus Ponta.

"Se putea şi mai bine, dar este un rezultat extraordinar. E foarte important să gestionăm acest rezultat, să ne comportăm cu modestie şi seriozotate", a adăugat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici