Ponta, la Craiova: Nu mă bucur că Solomon e la puşcărie. Băsescu şi Udrea au furat mai mult

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la mitingul electoral de la Craiova, că nu se bucură de faptul că fostul edil al localităţii, Antonie Solomon, este "la puşcărie", el arătând că mai mult decât acesta "au furat' Traian Băsescu, Elena Udrea, dar şi Berceanu, Videanu şi Boc.

464 afișări
Imaginea articolului Ponta, la Craiova: Nu mă bucur că Solomon e la puşcărie. Băsescu şi Udrea au furat mai mult

Antonie Solomon (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Am fost aici la Craiova, în Craioviţa şi am spus că vreau Olguţa Vasilescu la primărie şi Solomon...", a spus Ponta, publicul scandând "La puşcărie!".

"Mă bucur foarte mult că Olguţa Vasilescu e la primărie. Nu mă bucur că Solomon e la puşcărie, pentru că mai mult decât el, de o mie de ori, au furat în această ţară Băsescu, Udrea, Berceanu, Videnau, Boc", a continuat Ponta.

El a reiterat acelaşi mesaj electoral ca şi la evenimentele electorale anterioare la care a participat, respectiv Bacău şi Tulcea, privind faptul că în noiembrie social-democraţii vor merge la Preşedinţie.

"Aşa încât, dacă vreţi să facem dreptate până la capăt, în noiembrie noi să fim la Preşedinţie şi Băsescu la...", s-a adresat Ponta craiovenilor, aceştia replicând: "La puşcărie!".

Ponta a mai spus că Traian Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale şi s-a menţinut în această funcţie "minţind şi furând".

"În 2004 Băsescu a câştigat minţind. În 2009 a câştigat furând. În 2012 dumneavostră l-aţi demis şi a minţit şi a furat din nou. Anul acesta se termină cu Băsescu, anul ăsta, în sfârşit, o să facem dreptate după atâţia ani", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici