Ponta: La intrarea la DNA era un domn care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Gorghiu deghizată

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe Facebook, că la intrarea la DNA era "un singur domn" care i-a cerut demisia, el adăugând: "Cred că era doamna Alina Gorghiu deghizată!".

690 afișări
Imaginea articolului Ponta: La intrarea la DNA era un domn care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Gorghiu deghizată

Ponta: La intrarea la DNA era un domn care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Gorghiu deghizată (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"La intrarea la DNA era un singur domn (aşa mulţi, unul singur) care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Alina Gorghiu deghizată!", a postat Ponta pe contul său de Facebook.

Victor Ponta a fost, miercuri dimineaţă, la sediul DNA, în urma unei citaţii.

Premierul a stat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) aproximativ 15 minute, el spunând la ieşire că procurorul i-a dat o copie a expertizei financiar-contabile făcute în dosarul "Turceni-Rovinari", din care rezultă că ar fi platit cu 2.000 de lei în plus taxe, adăugând: "Nu-i mai cer de la statul român".

Întrebat când va da declaraţii în dosarul în care este inculpat pentru fapte pe care le-ar fi comis când era avocat, Ponta a spus că se va prezenta când îl cheamă procurorul, cu avocat.

Premierul Victor Ponta a fost citat să se prezinte la DNA, în dosarul "Turceni-Rovinari", în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

În momentul în care Ponta a coborât din maşina cu care a venit la DNA, un bărbat a scandat "Daţi-vă demisia! Cu televizorul, aţi minţit poporul", premierul spunând: "Cu televizorul, da... Cine-s oamenii?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici