Ponta: Medicii au situaţia sub control. Mă întreb dacă preşedintele Băsescu este fericit

Premierul Ponta a declarat, miercuri noapte, că medicii au situaţia sub control şi că va aştepta pe parcursul întregii nopţi veşti despre starea lui Adrian Năstase, întrebându-se, în acelaşi timp, dacă preşedintele Traian Băsescu este fericit de această situaţie.

3160 afișări
Imaginea articolului Ponta: Medicii au situaţia sub control. Mă întreb dacă preşedintele Băsescu este fericit

Ponta: Medicii au situaţia sub control, mă întreb dacă preşedintele Băsescu este fericit

 

Ponta a venit însoţit de Daciana Sârbu.

"Am venit să văd un om în necaz şi voi sta toată noaptea să aştept veşti. Sper ca Andrian Năstase să îşi revină, mă gândesc la copii", a spus Ponta.

El a adăugat că nu doreşte să comenteze decizia justiţiei în cazul lui Năstase.

Ponta a spus că medicii au situaţia sub control.

Răspunzând unei întrebări, Ponta spus că l-a văzut pe Adrian Năstase.

"L-am văzut(...) Arată groaznic, cum poate să arate un om care s-a împuşcat?", a spus Ponta.

El a mai spus că se întreabă dacă preşedintele Băsescu este fericit în urma acestei situaţii.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, după ce poliţiştii au venit la locuinţa sa, el provocându-şi o rană înzona gâtului cu un pistol, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său, potrivit surselor citate.

Fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului.

Adrian Năstase a fost scos din locuinţa din Zambaccian în ambulanţă, pe targă, având ochii închişi, acoperit cu o pătură albastră şi având un fular în jurul gâtului.

Ambulanţa l-a dus pe Năstase la Spitalul Floreasca.

După ce ambulanţa a plecat, la locuinţa lui Năstase a venit avocatul Ion Cazacu. Acesta a intrat în grabă şi nu a făcut declaraţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici