Ponta merge peste o săptămână în SUA, fără Antonescu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va pleca, duminica viitoare, în SUA, el nefiind însoţit de liderul PNL, Crin Antonescu, aşa cum se stabilise iniţial, la perfectarea vizitei, potrivit unor surse din partid.

1407 afișări
Imaginea articolului Ponta merge peste o săptămână în SUA, fără Antonescu

Ponta merge peste o săptămână în SUA, fără Antonescu (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Apropiaţi ai liderului PSD susţin că Ponta ar urma să aibă întâlniri cu şefii de cabinet ai vicepreşedintelui Joe Biden şi secretarului de stat, Hillary Clinton.

De asemenea, preşedintele PSD urmează să discute cu lideri ai Partidului Democrat şi cu oficiali ai Congresului şi Senatului.

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu şi-au fixat ca priorităţi externe pentru anul 2012 o vizită politică în SUA şi una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte două vizite, una în Danemarca şi alta în Olanda. "Probabil că vom merge şi în SUA pentru a avea o întâlnire politică. (...) Pentru semestrul acesta priortităţile sunt Danemarca şi Olanda, pentru tot anul priorităţile sunt Bruxelles şi o vizită probabil în SUA", preciza, în 9 ianuarie, Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici