Ponta: Nouă susţinere a lui Antonescu - aproape imposibilă. Dar refacerea USL cu PNL în Guvern - 51% şanse

Susţinerea lui Crin Antonescu la Preşedinţie în cazul refacerii USL este un scenariu aproape imposibil, dar varianta în care USL se reface cu liberali din nou la guvernare şi candidat comun la Cotroceni are peste 51% şanse de realizare, afirmă liderul PSD, premierul Victor Ponta.

555 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nouă susţinere a lui Antonescu - aproape imposibilă. Dar refacerea USL cu PNL în Guvern - 51% şanse

Ponta: Nouă susţinere a lui Antonescu - aproape imposibilă. Dar refacerea USL cu PNL în Guvern - 51% şanse

Întrebat la România TV dacă va ieşi să îl susţină pe Crin Antonescu la Preşedinţie în cazul refacerii USL, Ponta a reiterat că nu pune condiţii PNL, dar că acesta este un scenariu aproape imposibil.

"Dar să existe USL din nou cu liberali alături de noi la guvernare, cu candidat comun la Preşedinţie, cu candidat comun la prim-ministru este un scenariu căruia eu îi dau, cu toate informaţiile şi datele pe care le am ca prim-ministru, ca şef de partid, peste 51% şanse", a adăugat Ponta.

În urmă cu o săptămână, Ponta a susţinut că şeful PNL, Crin Antonescu, poate fi în continuare candidatul USL la prezidenţiale dacă Uniunea va fi refăcută şi aceasta va fi decizia membrilor, precizând că nu poate pune condiţii PNL şi că situaţia politică legată de prezidenţiale va fi clarificată în iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici