Ponta: Numărul parlamentarilor nu scade la 300. Niciun grup politic, inclusiv PDL, nu este de acord

Numărul parlamentarilor nu va fi redus la 300 de persoane, deoarece niciun grup politic, inclusiv PDL, nu este de acord cu această variantă, a afirmat, luni preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

245 afișări
Imaginea articolului Ponta: Numărul parlamentarilor nu scade la 300. Niciun grup politic, inclusiv PDL, nu este de acord

Ponta: Numărul parlamentarilor nu scade la 300. Niciun grup politic, inclusiv PDL, nu este de acord (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu va fi un Parlament cu 300 de parlamentari, niciun grup politic, inclusiv PDL, nu a fost de acord cu această variantă", a spus Ponta la Gândul Live.

Întrebat ce se întâmplă cu votul popular exprimat pentru reducerea numărului de parlamentari, Ponta a amintit că cetăţenii s-au exprimat şi pentru introducerea votului uninominal, fără ca acesta să fie introdus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici