Ponta: Numirea la Educaţie, zilele acestea, poate chiar azi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că va face numirea la Ministerul Educaţiei "zilele acestea, poate chiar azi", el arătând că doreşte să discute cu ministrul interimar Liviu Pop şi cu Ecaterina Andronescu despre stadiul procedurilor referitoare la bacalaureat şi la testele naţionale.

444 afișări
Imaginea articolului Ponta: Numirea la Educaţie, zilele acestea, poate chiar azi

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat când va face nominalizarea la Ministerul Educaţiei, Ponta a răspuns: "Zilele acestea, poate chiar azi. O să vorbesc cu Pop, cu Andronescu să vedem în ce stadiu se află toate procedurile referitoare la Bac şi la testele naţionale".

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri propunea de numire a Ecaterinei Andronescu în postul de ministru al Educaţiei. El a precizat joi că după o discuţie pe care o va avea cu Ecaterina Andronescu şi cu Liviu Pop va trimite în scris preşedintelui propunerea ca aceasta să preia portofoliul Educaţiei.

"Doamna Andronescu este propunerea noastră pentru funcţia de ministru al Educaţiei. Cele 45 de zile de interimat ale ministrului Pop expiră pe 30 iunie. Din punctul meu de vedere, domnul Pop a făcut o muncă extraordinară într-o perioadă foarte grea, examene de bacalaureat în special. Aştept de la domnia sa să finalizeze toate procedurile, în aşa fel încât când îi predă doamnei Andronescu mandatul să nu apară iarăşi o problemă de coordonare. Decizia este luată", a spus joi Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici