Ponta: Oricare din membrii PSD ar fi un premier mai bun decât Emil Boc

Liderul PSD, Victor Ponta, i-a ironizat, luni, la Ploieşti, unde participă la Conferinţa Judeţeană a PSD Prahova, pe liderii PDL, afirmând că oricare din membrii PSD ar fi un prim-ministru mai bun decât premierul Emil Boc şi criticându-i pe Roberta Anastase şi pe preşedintele Traian Băsescu.

22 afișări
Imaginea articolului Ponta: Oricare din membrii PSD ar fi un premier mai bun decât Emil Boc

Ponta: Oricare din membrii PSD ar fi un premier mai bun decât Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta şi-a început discursul ţinut la Conferinţa Judeaţenă a PSD Prahova spunând că este convins că oricare dintre cei 600 de mii de membri ai PSD ar fi un prim-ministru mai bun decât Emil Boc.

Ponta i-a criticat şi pe liderii PDL Roberta Anastase şi Sever Voinescu, despre care a spus că "fac ruşine generaţiei tinere".

"Furtul din Parlament al PDL a mers pe principiul că hoţul neprins e preşedinte cinstit, fie de ţară fie de Camera Deputaţilor. Spre ruşinea generaţiei mele, şef la furat au fost doi tineri, Roberta Anastase şi Sever Voinescu", a afirmat Victor Ponta, spunând că cel care i-a pus în funcţii de cei doi a fost preşedintele Traian Băsescu şi că acesta continuă să-i apere.

Preşedintele României a fost, de asemenea, ţinta criticilor liderilor PSD, Victor Ponta afirmând: "Sper ca în curând şi cei de la SPP să-l abandoneze pe preşedinte şi de-abia aştept ca Traian Băsescu să meargă prin ţară. Dacă e vorba de violenţă, cred că Roberta e mai utilă decât Boc", a mai spus Ponta.

El a reafirmat că, dacă preşedintele Băsescu va promulga Legea sistemului unitar de pensii, în aceeaşi zi PSD va demara procedurile de suspendare din funcţie a preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici