Ponta: Până pe 9 decembrie nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că până pe 9 decembrie nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, el precizând că acest lucru s-ar mai putea întâmpla doar în situaţii speciale, cum este cazul Cepoi.

259 afișări
Imaginea articolului Ponta: Până pe 9 decembrie nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va avea loc o remaniere guvernamentală, Ponta a precizat: "Nu vă luaţi după poveştile astea. Nu, până pe 9 decembrie, doar dacă vor fi situaţii speciale, cum a fost cazul domnului Cepoi".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că în acest moment nu există o discuţie legată de o posibilă remaniere la nivelul Guvernului.

El preciza însă că acest subiect ar putea să apară în această seară, la şedinţa USL.

Premierul Victor Ponta preia interimar conducerea Ministerului Sănătăţii, după demisia lui Vasile Cepoi, subsecretarul de stat Raed Arafat urmând să se ocupe de atribuţiile administrative ale instuţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici