Ponta: PNL Sector 4 nu are candidat care să îl bată pe Piedone, aşa că o să îl susţină pe acesta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că dacă PNL Sector 4 ar fi avut un candidat care să îl bată pe Cristian Popescu-Piedone "era excelent", dar nu are, aşă că cei din organizaţia liberală "vor veni alături de candidatul PC şi îl vor susţine, aşa cum îl susţin şi colegii de la PSD".

214 afișări
Imaginea articolului Ponta: PNL Sector 4 nu are candidat care să îl bată pe Piedone, aşa că o să îl susţină pe acesta

Ponta: PNL Sector 4 nu are candidat care să îl bată pe Piedone, aşa că o să îl susţină pe acesta (Imagine. Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am văzut nemulţumirea colegilor liberali la Sectorul 4. Dacă aveau ei un candidat care îl bătea pe Piedone, era excelent. Cum nu au, vor veni alături de candidatul PC şi îl vor susţine, aşa cum îl susţin şi colegii mei de la PSD", a comentat Victor Ponta, referindu-se la declaraţiile lui Geani Dinu.

El a adăugat că nici social-democraţii din Caraş-Severin nu sunt fericiţi.

"Să nu credeţi că toţi PSD-iştii sunt fericiţi în Caraş-Severin, dar dacă domnul Frunzăverde a venit la PNL şi candidează şi câştigă, va avea sprijinul PSD-ului. Noi n-am făcut o comuniune pe bază de iubire, ci am făcut o Uniune Naţională pe un obiectiv politic comun (...) Politica, între noi vorbesc, nu se bazează pe iubire, ci pe interese comune. Mai sunt nemulţumiri, le ştiţi foarte bine. Dar atât timp cât atingem obiectivele politice(...), lucrurile sunt foarte clare din punctul meu de vedere", a spus Ponta.

Liderul PSD a mai zis, referindu-se la membrii PNL Sector 4 că, "dacă au zis că-l susţin (pe Piedone, n.red.) - pentru că asta au zis - e perfect".

Preşedintele PNL Sector 4, Geani Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că PNL Sector 4 nu negociază politic cu Popescu-Piedone, care este un candidat impus, menţionând că organizaţia îl va susţine pe acesta "atât cât se va putea".

"PNL Sector 4 nu negociază politic cu Popescu-Piedone, care este un candidat impus. Îl vom susţine atât cât se va putea. De negocieri politice cu Popescu-Piedone nici nu poate fi vorba, deoarece a demonstrat că este un om lipsit de orice fel de credibilitate", a declarat Geani Dinu.

El a afirmat că actualul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, se prezintă în continuare ca un primar independent.

Deşi nu-i neagă capacităţile adminstrative lui Cristian Popescu-Piedone, Geani Dinu apreciază că acesta nu este "omul cu care te poţi aşeza la masă pentru o discuţie politcă serioasă".

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost lider PC, dar care îşi anunţase candidatura din partea UNPR în 2012, va candida din partea USL pentru un nou mandat, conform anunţului făcut, vineri, de liderul PSD Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici