Ponta: PSD va vota la Senat, ca şi la Cameră, în favoarea convocării sesiunii extraordinare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că social-democraţii vor vota în Biroul permanent al Senatului, ca şi la Cameră, în favoarea convocării sesiunii extraordinare, precum şi pentru introducerea pe ordinea de zi a ordonanţelor de urgenţă 48, 58 şi 63.

21 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD va vota la Senat, ca şi la Cameră, în favoarea convocării sesiunii extraordinare

Ponta: PSD va vota la Senat, ca şi la Cameră, în favoarea convocării sesiunii extraordinare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că PSD doreşte introducerea pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a celor trei ordonanţe, referitoare la majorarea TVA, finanţele publice locale şi descentralizarea spitalelor, pentru a modifica prevederile "aberante" cuprinse în acestea.

"Vom încerca în dezbaterea lor să aducem modificări, în aşa fel încât aberaţiile referitoare la spitale şi administraţia locală să poată fi corectate, dacă Guvernul Boc nu a fost în stare să adopte reguli aplicabile, dacă nu inteligente", a spus Ponta.

El a precizat, totodată, că PSD va încerca să găsească metode politice şi parlamentare, în sesiunea extraordinară sau în cea ordinară, pentru a nu lăsa ca subiectul fondurilor europene "fraudate" de Guvern să dispară din atenţia opiniei publice.

"Vom încerca din această sesiune extraordinară, iar dacă nu, în sesiunea ordinară, să găsim toate metodele politice şi parlamentare să nu lăsăm subiectul fondurilor euroepene fraudare de Guvernul Boc - măsura 322 - să dispară din atenţia opiniei publice. A fost cea mai mare fraudă, s-a depus contestaţie, vestitul director Vădană e în concediu, vom încerca să readucem în atenţia Comisiei Europene această situaţie", a spus Ponta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici