Ponta: Regret că am acceptat cvorum 50%, pentru că ne-am lăsat păcăliţi de nişte oameni necinstiţi

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat, marţi, regretul că, împreună cu Crin Antonescu, a acceptat un cvorum de 50% la referendum, pentru că acest prag de participare la vot a fost folosit cu rea credinţă de "nişte oameni necinstiţi", el făcând referire la Traian Băsescu şi la şase judecători ai CC.

917 afișări
Imaginea articolului Ponta: Regret că am acceptat cvorum 50%, pentru că ne-am lăsat păcăliţi de nişte oameni necinstiţi

Ponta: Regret că am acceptat cvorum 50%, pentru că ne-am lăsat păcăliţi de nişte oameni necinstiţi

Primul-ministru a fost întrebat de jurnaliştii acreditaţi la Palatul Victoria dacă îşi reproşează ceva în calitate de şef al Executivului în legătură cu referendumul.

"Da. Categoric, da. Dacă aş fi ştiut atunci că ceea ce, domnul Antonescu şi cu mine, cu bună credinţă am făcut acceptând cvorumul de 50%, va fi folosit cu rea credinţă de Traian Băsescu care a boicotat referendumul şi de judecătorii de la CC, cei şase, care n-au vrut să ţină cont de realitate, da, asta regret. Regret că ne-am lăsat cu toţii păcăliţi de nişte oameni necinstiţi", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici