Ponta: Regret că Geoană nu a venit la BPN, probabil vom citi comentariile sale pe blog

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că a prezentat BPN situaţia financiară a partidului, el exprimându-şi regretul că fostul lider Mircea Geoană nu a fost prezent şi apreciind că acesta va posta comentariile sale pe blog.

53 afișări
Imaginea articolului Ponta: Regret că Geoană nu a venit la BPN, probabil vom citi comentariile sale pe blog

Ponta: Regret că Geoană nu a venit la BPN, probabil vom citi comentariile sale pe blog (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Am prezentat cifrele colegilor mei, ca toată lumea să ştie. Regret că singura persoană nemulţumită (Mircea Geoană - n.r.) nu a fost prezentă, dar asta e. Probabil că vom citi pe blog, mai încolo, comentariile. Era corect ca toţi colegii mei din conducere să ştie exact cum stăm. Nu este un subiect extrem de important, chiar dacă e interesant", a spus Ponta.

El a refuzat, însă, să prezinte public cifrele aferente situaţiei financiare a PSD.

Ponta a admis, ironic, însă, că Geoană a avut dreptate când l-a acuzat că nu are experienţă politică.

"Are dreptate, având în vedere că am intrat amândoi în partid exact în acelaşi an şi, iată, eu am ajuns preşedinte la cinci ani după dânsul", a spus Ponta.

Trezorierul PSD, Aristide Roibu, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că situaţia financiară a partidului este "puţin mai proastă decât altădată", el precizând că în acest moment se lucrează la bilanţul contabil, care va fi gata săptămâna viitoare.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a invitat, sâmbătă, într-o declaraţie acordată MEDIAFAX, pe fostul lider social-democrat, Mircea Geoană, să vină luni la sediul central al PSD, la şedinţa BPN, şi să nu mai scrie pe blog, el replicându-i astfel acuzelor privind tema datoriilor partidului.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, l-a acuzat, sâmbătă, într-o postare pe site-ul personal, pe actualul lider social-democrat, Victor Ponta, că, fiind lipsit de experienţă politică, a utilizat, în presă, formulări "nepotrivite" cu privire la datoria cu care a preluat partidul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici