Ponta: România importă şi pungile de seminţe pe care le va mânca Băsescu când va vedea meciuri la tv

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminică, că România importă până şi pungile cu seminţe pe care le va mânca preşedintele Traian Băsescu atunci când va urmări meciurile la televizor, el precizând că îl deplânge pentru faptul că, din cauza huiduielilor, nu poate merge la meciuri.

471 afișări
Imaginea articolului Ponta: România importă şi pungile de seminţe pe care le va mânca Băsescu când va vedea meciuri la tv

Ponta: România importă şi pungile de seminţe pe care le va mânca Băsescu când va vedea meciuri la tv (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Importăm până şi pungile de seminţe pe care probabil le va mânca Traian Băsescu când se va uita la televizor la meci. Îl deplâng pentru asta. Şi eu şi Crin putem să mergem la orice meci fără să treacă o săptămână ca să ne treacă huiduielile pe care le primim şi eventual să ne spălăm hainele", a spus Ponta, la prezentarea programului USL pentru Agricultură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici