Ponta: Sancţiuni dure, dacă se confirmă că un membru PSD e implicat în şantajarea lui Diaconescu

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că, dacă se confirmă că un membru al PSD este implicat într-o acţiune de şantaj împotriva senatorului Cristian Diaconescu, sancţiunile politice vor fi cele mai dure, precizând că în acest moment nu deţine niciun fel de date în acest sens.

35 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sancţiuni dure, dacă se confirmă că un membru PSD e implicat în şantajarea lui Diaconescu

Ponta: Sancţiuni dure, dacă se confirmă că un membru PSD e implicat în şantajarea lui Diaconescu (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

El a spus că instituţiile statului trebuie să facă lumină şi să dea un răspuns în legătură cu informaţiile sau speculaţiile apărute în presă referitoare la un şantaj sau la fapte ilegale asupra unui om important al PSD, senator şi fost ministru de două ori.

Ponta a precizat că dacă se va confirma că un personaj din interiorul PSD este implicat, atunci, ca preşedinte al partidului, va propune sancţionarea politică cea mai severă.

El a ţinut să precizeze că nu îl ştie şi nici nu îl bănuieşte pe acest personaj din PSD.

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

Ulterior, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Diaconescu este al patrulea parlamentar PSD care părăseşte partidului după Congresul extraordinar în urma căruia Victor Ponta a fost ales preşedinte. Ceilalţi trei sunt senatorul Şerban Mihăilescu şi deputaţii Ioan Munteanu şi Culiţă Tărâţă.

Diaconescu a declarat, marţi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici